Dette links ses kun hvis JavaScript er slået fra i din browser Business Consulting Forretningsudvikling på første klasse

Customer Transformation Services

Få succes med virksomhedens digitale transformation

En succesfuld digital transformation kræver stærke digitale kompetencer

Hos NetDesign har vi skabt Customer Transformation Services, som har til opgave at fokusere fuldt ud på Customer Success og hvordan, vi kan hjælpe vores kunder med at lykkes med deres digitale transformation. Den nye forretningsenhed består af en række erfarne medarbejdere med specialiserede kompetencer, teknisk viden, digital indsigt og forretnings­mæssig forståelse. Dette sikrer, at vi kan tilbyde vores kunder rådgivning og sparring – både i forhold til gamle og nye teknologier. Herudover kan vi drive change managementprojekter, udarbejde konkrete roadmaps og eksekveringsplaner fra A-Z, samt facilitere de adoptionprogrammer, som gør virk­somhedernes medarbejderne i stand til at udnytte både eksisterende og nye løsninger, platforme og systemer fuldt ud.

Med Customer Transformation Services sikrer vi, at vores kunder kan gennemføre bæredygtige og varige digitale forandringer i deres organisation på en tryg og risikofri måde. Derved kan virksomheden udvikle sig og få det optimale ud af sit forretningspotentiale.

Anders Franzen
Head of Customer Transformation Services, NetDesign

Anders Franzen

Business Consulting

Forretningsudvikling der gør en forskel

Uvildig rådgivning handler om tillid

NetDesigns forretningskonsulenter hjælper dig med at binde teknologi og forretning sammen, så du og din virksomhed får mere ud af jeres investeringer i IT. Læs mere om Business Consulting her.

Læs mere
Uvildig rådgivning handler om tillid

NetDesign tilbyder uvildig sparring og rådgivning til vores kunder inden for alle vores fire forretningsområder.

Digital Infrastructure

Digital Infrastructure

CyberSecurity

CyberSecurity

Collaboration

Collaboration

Customer Engagement

Customer Engagement

Træf de rigtige beslutninger

Træf de rigtige beslutninger

Viden og indsigt er vigtig for enhver virksomhed eller offentlig organisation, som skal i gang med - eller står midt i en digital transformation.

Det kræver både viden og overblik over forretningens digitale modenhed i forhold til netværk, sikkerhed, samarbejde og kundeoplevelse, for at kunne vurdere, hvad der skal til, for at man kan udnytte sit fulde potentiale - og hvordan man når i mål.

Hos NetDesigns Business Consulting hjælper vi med at fremskaffe de informationer, som er afgørende for, at I kan træffe de beslutninger, som gør jer i stand til at øge medarbejdertilfredsheden, forbedre kundeoplevelsen, udvikle forretningen og skabe vækst.

Se hvordan vi kan hjælpe jer med at identificere jeres udfordringer og behov - og hvordan vi kan finde de rigtige løsninger, som gør jeres forretning stærkere. Læs mere her

 

Styrk din forretnings vækst- og udviklingsmuligheder

Bliv inspireret af de mange muligheder

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Læs mere om vores Business Consulting ydelser eller kontakt vores kompetente og erfarne forretningskonsulenter for at høre, hvad de kan gøre for dig og din organisation.