Dette links ses kun hvis JavaScript er slået fra i din browser Business Consulting Forretningsudvikling på første klasse

Customer Transformation Services

Få succes med virksomhedens digitale transformation

Med vores Customer Transformation Services sikrer vi, at vores kunder kan gennemføre bæredygtige og varige digitale forandringer i deres organisation, så virksomheden kan udvikle sig få det optimale ud af sit forretningspotentiale.

Claus Hansen
Head of Customer Transformation Services, NetDesign

Claus Hansen
En succesfuld digital transformation kræver stærke digitale kompetencer

En succesfuld digital transformation kræver stærke digitale kompetencer

Hos NetDesign har vi skabt Customer Transformation Services, som har til opgave at fokusere fuldt ud på Customer Success og hvordan, vi kan hjælpe vores kunder med at lykkes med deres digitale transformation. Den nye forretningsenhed består af en række erfarne medarbejdere med specialiserede kompetencer, teknisk viden, digital indsigt og forretnings­mæssig forståelse. Dette sikrer, at vi kan tilbyde vores kunder rådgivning og sparring – både i forhold til gamle og nye teknologier. Herudover kan vi drive change managementprojekter, udarbejde konkrete roadmaps og eksekveringsplaner fra A-Z, samt facilitere de adoptionprogrammer, som gør virk­somhedernes medarbejderne i stand til at udnytte både eksisterende og nye løsninger, platforme og systemer fuldt ud. Læs mere om den nye forretningsenhed her.

Læs mere

Business Consulting

Forretningsudvikling der gør en forskel

Uvildig rådgivning handler om tillid

NetDesigns forretningskonsulenter hjælper dig med at binde teknologi og forretning sammen, så du og din virksomhed får mere ud af jeres investeringer i IT. Læs mere om Business Consulting her.

NetDesign tilbyder uvildig sparring og rådgivning til vores kunder inden for alle vores fire forretningsområder.

Digital Infrastructure

Digital Infrastructure

CyberSecurity

CyberSecurity

Collaboration

Collaboration

Customer Engagement

Customer Engagement

Træf de rigtige beslutninger

Træf de rigtige beslutninger

Viden og indsigt er vigtig for enhver virksomhed eller offentlig organisation, som skal i gang med - eller står midt i en digital transformation.

Det kræver både viden og overblik over forretningens digitale modenhed i forhold til netværk, sikkerhed, samarbejde og kundeoplevelse, for at kunne vurdere, hvad der skal til, for at man kan udnytte sit fulde potentiale - og hvordan man når i mål.

Hos NetDesigns Business Consulting hjælper vi med at fremskaffe de informationer, som er afgørende for, at I kan træffe de beslutninger, som gør jer i stand til at øge medarbejdertilfredsheden, forbedre kundeoplevelsen, udvikle forretningen og skabe vækst.

Se hvordan vi kan hjælpe jer med at identificere jeres udfordringer og behov - og hvordan vi kan finde de rigtige løsninger, som gør jeres forretning stærkere. Læs mere her

 

Styrk din forretnings vækst- og udviklingsmuligheder

Bliv inspireret af de mange muligheder

Uvildig sparring og rådgivning

Uvildig sparring og rådgivning

I NetDesign tilbyder vi uvildig sparring og rådgivning til vores kunder inden for alle vores fire forretningsområder: Customer Engagement, Collaboration, Cyber Security og Digital Infrastructure. Ved at kombinere forretningsudvikling med teknisk indsigt, sikrer vi, at vores kunder får en optimal udnyttelse af deres investeringer i IT. Vi har samlet al nødvendig viden, på tværs af teknologier og forretningsområder, ét sted og bundet det hele sammen med uvildig rådgivning, som gør en reel forskel og sikrer virksomhederne værdi bundlinjen.

Læs mere

Genbesøg virksomhedens digitale strategier

Mange virksomheders digitale strategier er presset af den accelererede digitale udvikling. For at være klar til den nye og langt mere digitale virkelighed, der venter, er der derfor opstået et stort behov for, at genbesøge de digitale strategier, som er blevet forældet langt hurtigere end forventet. Det er vigtigt, fordi det er de virksomheder, som har styr på deres digitale strategier, og kan bruge dem proaktivt til at skabe værdi for forretningen, der bliver fremtidens vindervirksomheder.

Læs mere
Genbesøg virksomhedens digitale strategier
Digitalisering og digital transformation handler om meget andet end teknologi

Digitalisering og digital transformation handler om meget andet end teknologi

Når man hører buzzwords som digitalisering og digital transformation omtalt, så ledes tankerne meget ofte hen på teknologi og IT. Det er meget naturligt, men selvom en digital transformation er teknologidrevet, handler det i virkeligheden meget lidt om teknologi. Reelt handler det om mennesker, strategi og processer, samt de udviklingsmuligheder og det forretningspotentiale en succesfuld digital transformation vil kunne skabe. Nøglen til at forstå, hvordan man arbejder med at skabe en digital transformation, handler om forandring og omstillingsparathed.

Læs mere

Digital transformation kræver en solid plan

Digitaliseringen buldrer afsted og mange virksomheders digitale strategier forældes langt hurtigere end forventet. Flere og flere områder og processer digitaliseres og automatiseres, men digital transformation handler ikke kun om teknologi og teknologisk udvikling - det hand­ler også om mennesker. For at gennemføre digitale forandringer i en organisation i praksis er det nemlig nødvendigt at opbygge et stærkt digitalt mindset hos medarbejderne. Og man har brug for en solid plan, som også har øje for den del, for at komme godt i mål.

Læs mere
Digital transformation kræver en solid plan
Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Læs mere om vores Business Consulting ydelser eller kontakt vores kompetente og erfarne forretningskonsulenter for at høre, hvad de kan gøre for dig og din organisation.