Kampagne

Modern Workplace

Lad NetDesign finde de rigtige digitale samarbejdsløsninger, som binder kommunikationen tæt sammen på tværs af afdelinger, teams og fysiske lokationer. Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for at sikre et effektivt samarbejde i din virksomhed.

Vi giver dig nøglen til bedre teamsamarbejde - og vi er altid klar med rådgivning og sparring om de nyeste løsninger og tendenser.

Kampagne

Få Peace of Mind med NetDesign

Vi leverer sikkerhed og tryghed til vores kunder - døgnet rundt. Vi laver løsninger, der er tilpasset jeres behov. Vi står i døråbningen, og vi lukker kun dem ind, der er velkomne. Få Peace of Mind med NetDesign.

Event

Kom med til Cisco Connect 2020

Kontakt os for at få en personlig VIP kode, så kommer du gratis med.

Cisco Connect sætter i år fokus på Cloud, Automation og Workplace Transformation. På vores stand kan du møde alle NetDesigns eksperter inden for Collaboration, Customer Engagement, Digital Infrastructure og Cyber Security. Du kan fx få en snak med dem om vores forskellige Managed Service løsninger og lade dig inspirere af vores Business Consulting team til, hvordan I kommer videre med jeres digitale transformation.

Dato for eventet: 01 april 2020

Kampagne

En verden målrettet med service

En verden målrettet med service

Hvis din virksomhed skal understøtte jeres nye digitale forretningsinitiativer, så skal jeres IT- og kommunikationsløsninger have en høj tilgængelighed for at leve op til brugernes behov og krav.

At opfylde disse behov kræver en effektiv håndtering og optimering af jeres infrastruktur og løsninger, så jeres IT-investering står mål med jeres forventet forretningsudbytte.

Vi holder din infrastruktur levende – alle steder og til enhver tid!

Kampagne

Cisco Webex Teams

Cisco Webex Teams

Træt af projektmøder, hvor det er umuligt at samle alle? Og kilometerlange mail-korrespondancer? Med Cisco Webex Teams fra Netdesign får din virksomhed en samarbejds-platform, hvor du nemt  kan arbejde tæt med alle dem, du vil. Uanset hvor du befinder dig. 

Cisco Webex Teams er en cloud-baseret samarbejdsplatform, som gør det nemt for dig at kommunikere, mødes, skabe, producere, ringe og dele skærm, whiteboard og dokumenter med hvem som helst. Når som helst. Og du kan veksle helt gnidningsfrit mellem mobil, tablet, pc/mac og videosystem.

Kampagne

Stadig på din side

Stadig på din side

- Stadig de stærkeste kompetencer

- Stadig de sikreste

- Stadig på din side.

I NetDesign er vi eksperter på din IT-sikkerhed, videoløsninger, digitale samarbejdsløsninger og Cisco. Vi har de højeste certificeringer og den højeste faglighed til at hjælpe dig og din virksomhed med at få det meste ud af forretningen.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du gerne vil holde dig opdateret på, hvad der rører sig i branchen, så tilmeld dig NetDesigns nyhedsbrev. Du vil modtage nyheder om events, produkter, services, nye og innovative IT- og kommunikationsløsninger og meget mere...