Kom med til Cisco Connect 2020

Kom med til Cisco Connect 2020

Vi vil gerne invitere alle it-beslutningstagere til årets Cisco Connect konference i Øksnehallen onsdag den 1. april kl. 8.30 – 16.15. Meld dig til med en personlig VIP kode – så er deltagelsen gratis. Kontakt vores kundecenter på mail kundecenteret@netdesign.dk for at få koden tilsendt.

Bliv opdateret på den seneste udvikling

Digitaliseringen buldrer derudaf og den digitale transformation er i fuld gang hos de fleste danske virksomheder og offentlige organisationer. Cloud er ikke længere noget, vi kan ignorere. Automatisering og AI overtager flere funktioner. Og det generelle sikkerhedsbillede præges stadig af trusler af forskellig karakter. På Cisco Connect kan du blive inspireret og klædt på til at navigere i denne virkelighed. Dette års Cisco connect byder på tre forskellige spor: Cloud, Automation og Workplace Transformation, så der er masser af muligheder for at samle inspiration og netværke.

Kom og mød NetDesign

Hos NetDesign er vi netop blevet kåret som Collaboration Partner of the Year på Cisco Partner Summit. Derfor er vi naturligvis også aktivt tilstede på Cisco Connect. På vores stand står vores eksperter og Business Consulting Team klar til at tage dialogen om, hvor I gerne vil flytte jeres forretning hen - og hvordan I kan nå jeres mål. Vi hjælper hver dag vores kunder med deres digitale transformation, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. 

Målgruppe

Cisco Connect er målrettet it-beslutningstagere inden for både forretning og teknik i store og mellemstore virksomheder og offentlige institutioner. Cisco forbeholder sig ret til at afvise din registrering, hvis du ikke tilhører den specifikke målgruppe.

Kom gratis med

Læs mere om programmet her og meld dig til. Deltagergebyret er normalt 2.795,- ekskl. moms, men hvis du tilmelder dig ved hjælp af vores VIP-kode, deltager du gratis.                                                                                                            

Tilmeld dig