Har du styr på it-sikkerheden i din virksomhed?

Har du styr på it-sikkerheden i din virksomhed?

Kompleksiteten i trusselsbilledet og risikoen for at blive ramt af alvorlig cyber-kriminalitet, som kan være forbundet med store økonomiske omkostninger, er stigende. Derfor er det meget vigtig at have styr på it-sikkerheden, så I kan beskytte virksomhedens data mod hackerangreb.

Men it-sikkerhed handler ikke kun om at beskytte virksomhedens it-systemer, det handler også om at sikre jeres aktiver, indtjening og omdømme - og det kan vi hjælpe jer med.

I samarbejde med vores erfarne sikkerhedskonsulenter designer vi skræddersyede sikkerhedsløsninger, så de passer nøjagtig til jeres virksomheds behov. Vi hjælper både med den indledende analyse, som kortlægger jeres sårbarheder og risikoområder, vi rådgiver jer om de forskellige løsningsmuligheder, og vi står for implementeringen af den individuelle løsning, I vælger, som matcher jeres organisation og forretning optimalt.

Bestil rådgivning

Bestil rådgivning

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål om, hvad vi kan gøre for dig. Skriv en mail eller ring til vores kundecenter.

Vi kan levere it-sikkerhed tilpasset dine behov

Vi kan levere it-sikkerhed tilpasset dine behov

I NetDesign har du adgang til det stærkeste ekspertteam inden for it-sikkerhed. Her kan du få professionel rådgivning om sikkerhedsniveauer, systemer og produkter. Og vi kan levere netop den end-to-end løsning, der giver din virksomhed størst mulig sikkerhed fra risikoanalyse til avancerede systemer med 24/7 overvågning.

Firewall as a Service

Virksomhedens værn mod internettets trusler: Med Firewall as a
Service fra NetDesign får I adgang til unikke kompetencer og ekspertviden i form af højtcertificerede sikkerhedskonsulenter. Vi leverer sikkerhed som en service til jer, så I kan være trygge.

Læs mere
360° Sikkerhedsanalyse

360° Sikkerhedsanalyse

Skab tryghed med en 360° Sikkerhedsanalyse fra NetDesign

Læs mere

360° Sikkerhedsanalyse

Det er ikke alle, der har brug for de nyeste sikkerhedsteknologier og -systemer. Det afhænger helt af virksomhedens risikoprofil og risikovillighed og det trusselsbillede virksomheden står overfor. Hvilke data arbejder virksomheden med, og hvilke konsekvenser vil det have for forretningen, hvis man for eksempel mister en dags arbejde? Svarene på de spørgsmål vil variere fra virksomhed til virksomhed. Det er vigtigt at virksomhedens sikkerhedsberedskab er gearet til at modstå de trusler den står overfor og derfor er en 360° sikkerhedsanalyse et vigtigt første trin i et stærkt sikkerhedsberedskab.

 

Vil du vide mere om vores 360° Sikkerhedsanalyse, så kontakt os på dette nummer: +45 44358008

360° Sikkerhedsanalyse
NetDesign har styrket Cyber Security-området

NetDesign har styrket Cyber Security-området

NetDesign har styrket sine kompetencer yderligere på it-sikkerhedsområdet med opkøbet af sikkerhedsvirksomheden SECU i starten af 2019.

SECUs primære fokus er at designe og implementere specialiserede IT-sikkerhedsløsninger til globale virksomheder.

SECUs hold af erfarne sikkerhedseksperter indgår nu i NetDesigns Cyber Security team. Her arbejder de med at finde løsninger, yde rådgivning og hjælpe vores kunder med at overvinde komplekse sikkerhedsudfordringer.

Du kan læse mere om SECU her.

Læs mere

Er din virksomhed sikret?

 

Set alene over de seneste par år er antallet af cyberangreb mere end tidoblet. Det betyder ifølge en undersøgelse udarbejdet af Beredskabsstyrelsen og DI, at vi i dag finder cyberkriminalitet øverst på listen over de trusler, der ifølge virksomheder og offentlige institutioner kan føre til en krise inden for de kommende to år.

 

Som virksomhedsejer eller medarbejder er det derfor uhyre vigtigt, at du forholder dig til it-sikkerhed. For det er ikke alene it-systemerne, der er i spil, men også virksomhedens aktiver og indtjening. Vores certificerede ekspertteam arbejder af samme grund hver dag på at forbedre produkter og tjenester, så du er sikret mod den øgede trussel fra de cyberkriminelle.

Har I styr på it-sikkerheden?

Er du i tvivl om din virksomhed er tilstrækkeligt sikret til at modstå et hackerangreb? Så bestil en pen-test hos NetDesign. 

En pen-test hjælper dig med at finde og identificere alle sårbarheder i dit netværk. Den kan fastslå om sårbarhederne kan udnyttes til at kompromittere din virksomhed, og om dine data er beskyttet mod hackerangreb.

Se hvordan vi kan hjælpe dig her.

Læs mere
Beskyt din virksomhed mod cyberkriminalitet

Beskyt din virksomhed mod cyberkriminalitet

I takt med at trusselsbilledet er blevet stadig mere komplekst og de cyberkriminelle er blevet dygtigtigere og mere udspekulerede, er antallet af cyberangreb steget eksplosivt de seneste år, og alt tyder på, at denne tendens fortsætter. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at du forholder dig til it-sikkerheden i din virksomhed.

 

Gode råd mod cyberangreb

Der er flere ting, man selv kan gøre for at beskytte sig med cyberangreb. Herunder har vi samlet vores bedste anbefalinger til, hvad der er godt at have styr på både før, under og efter et cyberangreb.

Gode råd mod cyberangreb

Før

 • Lav en risikovurdering af virksomhed og data

 • Tjek om du har det ønskede sikkerhedsniveau 

 • Lav en GAP-analyse og opdage eventuelle sikkerhedsmangler

 • Lav en beredskabsplan med navne, kontaktinformationer og handleplan

 • Sørg for, at medarbejderne har det rette kompetenceniveau

 • Lav øvelser og test, så beredskabsplanen fungerer

 • Tag backup, test backup og opbevar en offline-kopi af data

 • Opdater altid al software i virksomheden

 • Suppler evt. sikkerhedsværnet med prevention-, detection- og responseløsninger

 • Tjek indgående og især udgående trafik for mistænkelig adfærd

 • Log alle hændelser og sørg for, at alle logs bliver opsamlet

 • Sæt alarmering op, så du bliver underrettet ved tegn på angreb

Under

 • Find beredskabsplanen frem og følg den
 • Skab et overblik over omfanget: Hvem, hvad og hvor mange er ramt?
 • Analyser hændelsen ved brug af logs og sikkerhedsløsninger
 • Prioriter indsatsen
 • Isoler og begræns skaden. Tag evt. kompromitterede enheder af netværket
 • Reinstaller eventuelle inficerede computere (ud fra din backup)

Efter

 • Dokumenter angrebet, og hvad der er gjort for at bekæmpe det og stoppe spredning
 • Automatiser de handlinger, der er modsvaret til angrebet – som for eksempel at begrænse skaden
 • Følg aldrig cyberkriminelles anvisninger til for eksempel at betale løsesum
 • Meld angrebet til politiet
 • Evaluer, hvad der skal gøres anderledes i fremtiden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du gerne vil holde dig opdateret på, hvad der rører sig i branchen, så tilmeld dig NetDesigns nyhedsbrev. Du vil modtage nyheder om events, produkter, services, nye og innovative IT- og kommunikationsløsninger og meget mere...