Kampagne

En verden målrettet med service

En verden målrettet med service

Hvis din virksomhed skal understøtte jeres nye digitale forretningsinitiativer, så skal jeres IT- og kommunikationsløsninger have en høj tilgængelighed for at leve op til brugernes behov og krav.

At opfylde disse behov kræver en effektiv håndtering og optimering af jeres infrastruktur og løsninger, så jeres IT-investering står mål med jeres forventet forretningsudbytte.

Vi holder din infrastruktur levende – alle steder og til enhver tid!

Event

Event: Collaboration

Event: Collaboration

Fokus for de fleste virksomheder er på at være på forkant med den digitale udvikling, der går stærkere end nogensinde tidligere. Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne levere ”customer experience” på tværs af teknologiske platforme og med en agilitet der matcher den øgede konkurrence. På dette formiddagsseminar går vi i dybden omkring samarbejdsplatforme og fremtidens kommunikation.

Cisco Webex, der er under konstant udvikling, er en komplet kommunikationsplatform der tilbyder både videokommunikation, business messaging, virtuelle møderum samt digitalisering af fysiske møderum. Cisco Webex nedbryder barriererne for effektivt samarbejde mellem brugerne – uanset om det er mellem medarbejdere internt i organisationen eller på tværs af organisationer. Alle kan være med - på tværs af platforme og fuldt integreret for mobile medarbejdere.

Event

Cisco Intuitive Networking Seminar: Digital Infrastructure

Cisco Intuitive Networking Seminar: Digital Infrastructure

Kom med til et seminar, hvor vi ser nærmere på projekter, hvor der er sket migration af eksisterende netværk til Software Defined Access.

Du vil høre om løsninger med DNA Center, SD Access & DNA Assurance, herunder fremtiden for disse platforme, og hvordan dette udvikler Intent Based Networking.

Arrangementet foregår den 24. oktober på Centralværkstedet i Århus og 25. oktober i Valby på Marketenderiet, begge dage fra kl. 9.00 – 14.30. 

Kampagne

Cisco Webex Teams

Cisco Webex Teams

Træt af projektmøder, hvor det er umuligt at samle alle? Og kilometerlange mail-korrespondancer? Med Cisco Webex Teams fra Netdesign får din virksomhed en samarbejds-platform, hvor du nemt  kan arbejde tæt med alle dem, du vil. Uanset hvor du befinder dig. 

Cisco Webex Teams er en cloud-baseret samarbejdsplatform, som gør det nemt for dig at kommunikere, mødes, skabe, producere, ringe og dele skærm, whiteboard og dokumenter med hvem som helst. Når som helst. Og du kan veksle helt gnidningsfrit mellem mobil, tablet, pc/mac og videosystem.

Kampagne

Stadig på din side

Stadig på din side

- Stadig de stærkeste kompetencer

- Stadig de sikreste

- Stadig på din side.

I NetDesign er vi eksperter på din IT-sikkerhed, videoløsninger, digitale samarbejdsløsninger og Cisco. Vi har de højeste certificeringer og den højeste faglighed til at hjælpe dig og din virksomhed med at få det meste ud af forretningen.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du gerne vil holde dig opdateret på, hvad der rører sig i branchen, så tilmeld dig NetDesigns nyhedsbrev. Du vil modtage nyheder om events, produkter, services, nye og innovative IT- og kommunikationsløsninger og meget mere...

Besøg vores webshop

Vi har samlet nogle af verdens bedste produkter, der skal til for at understøtte en god IT-infrastruktur til din virksomhed. Vi tror på kvalitet, både når det gælder service og udstyr.

Besøg vores webshop her.

Besøg vores webshop