Event

Informationsmøde om SKI 50.07

Mandag den 30. september 2019 træder den nye offentlige rammeaftale SKI 50.07 i kraft. Det er en aftale, som kommer til at betyde meget for den måde offentlige organisationer kommer til at købe produkter og services på hos os i de kommende fire år. Derfor afholder vi fire informationsmøder rundt omkring i landet, hvor vi fortæller, hvad aftalen betyder for jer, hvordan I bedst benytter de forskellige løsninger og muligheder – og hvordan I får mest ud af aftalen og samarbejdet med NetDesign. Se hvordan du tilmelder dig et af vores af vores informationsmøder, så I kan komme godt i gang med at benytte SKI 50.07.

Event

It-sikkerhed i dagligdagen: Hvordan højner du sikkerhedsniveauet i din virksomhed?

Cyber-kriminelle er meget kreative, de holder aldrig fri, og så er de dygtige til hele tiden at opfinde nye angrebsmetoder. Det betyder, at trusselsbilledet ændrer sig konstant og bliver mere og mere komplekst. Derfor er det vigtigt, at virksomheder og organisationer er bevidste om, hvilke angreb, de potentielt kan blive udsat for, hvad man skal være opmærksom på, samt hvordan man forebygger angreb og beskytter sig selv bedst muligt. På Computerworlds it-sikkerheds event får du konkrete eksempler på, hvordan du vælger de vigtigste indsatsområder, på baggrund af en vurdering af virksomhedens interne sikkerhedsniveau.

Dato for eventet: 09 oktober 2019

Event

Genesys G-Summit Europe

Rejs med NetDesign til Genesys G-Summit 2019 i Amsterdam og udforsk fremtidens kundeoplevelser sammen med os. På konferencen introduceres alle de nye muligheder inden for bl.a. automatisering, omnichannel, Genesys cloud og cloud security. For de hurtige er der en Early Bird rabat på 500 euro, hvis du køber dit konferencepas inden den. 15. juli. Læs mere om programmet, hvordan du tilmelder dig, og hvordan du kommer afsted sammen med NetDesign her.

Dato for eventet: 10 september 2019 - 12 september 2019

Event

Nye generationer, nye samarbejdsmåder

Kom med til Computerworlds gratis event hos TDC i København og hør, hvordan nye generationer af digitale collaboration-værktøjer, sammen med de unge generationer som kommer ud på arbejdsmarkedet lige nu, udfordrer, forandrer og skaber værdi for virksomhederne. Nye samarbejdsmuligheder opstår, og måden vi samarbejder på ændrer sig. Det gør samarbejdet mellem medarbejdere, afdelinger og kunder mere effektivt - hele vejen rundt.

Dato for eventet: 10 september 2019

Kampagne

Få Peace of Mind med NetDesign

Vi leverer sikkerhed og tryghed til vores kunder - døgnet rundt. Vi laver løsninger, der er tilpasset jeres behov. Vi står i døråbningen, og vi lukker kun dem ind, der er velkomne. Få Peace of Mind med NetDesign.

Kampagne

En verden målrettet med service

En verden målrettet med service

Hvis din virksomhed skal understøtte jeres nye digitale forretningsinitiativer, så skal jeres IT- og kommunikationsløsninger have en høj tilgængelighed for at leve op til brugernes behov og krav.

At opfylde disse behov kræver en effektiv håndtering og optimering af jeres infrastruktur og løsninger, så jeres IT-investering står mål med jeres forventet forretningsudbytte.

Vi holder din infrastruktur levende – alle steder og til enhver tid!

Kampagne

Cisco Webex Teams

Cisco Webex Teams

Træt af projektmøder, hvor det er umuligt at samle alle? Og kilometerlange mail-korrespondancer? Med Cisco Webex Teams fra Netdesign får din virksomhed en samarbejds-platform, hvor du nemt  kan arbejde tæt med alle dem, du vil. Uanset hvor du befinder dig. 

Cisco Webex Teams er en cloud-baseret samarbejdsplatform, som gør det nemt for dig at kommunikere, mødes, skabe, producere, ringe og dele skærm, whiteboard og dokumenter med hvem som helst. Når som helst. Og du kan veksle helt gnidningsfrit mellem mobil, tablet, pc/mac og videosystem.

Kampagne

Stadig på din side

Stadig på din side

- Stadig de stærkeste kompetencer

- Stadig de sikreste

- Stadig på din side.

I NetDesign er vi eksperter på din IT-sikkerhed, videoløsninger, digitale samarbejdsløsninger og Cisco. Vi har de højeste certificeringer og den højeste faglighed til at hjælpe dig og din virksomhed med at få det meste ud af forretningen.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du gerne vil holde dig opdateret på, hvad der rører sig i branchen, så tilmeld dig NetDesigns nyhedsbrev. Du vil modtage nyheder om events, produkter, services, nye og innovative IT- og kommunikationsløsninger og meget mere...

Besøg vores webshop

Vi har samlet nogle af verdens bedste produkter, der skal til for at understøtte en god IT-infrastruktur til din virksomhed. Vi tror på kvalitet, både når det gælder service og udstyr.

Besøg vores webshop her.

Besøg vores webshop