Vi vil gerne invitere alle it-beslutningstagere til årets Cisco Connect konference i Øksnehallen torsdag den 4. april kl. 8.30 – 16.30. Meld dig til med en personlig VIP kode – så er deltagelsen gratis. Kontakt vores kundecenter på mail kundecenteret@tdcnetdesign.dk for at få koden tilsendt.

Bliv opdateret på den seneste udvikling

Siden sidste års Cisco Connect er GDPR blevet en realitet, digitaliseringen buldrer derudaf og cloud er ikke længere noget, vi kan ignorere. Samtidig er det generelle sikkerhedsbillede stadig præget af trusler af forskellig karakter. På Cisco Connect kan du blive inspireret og klædt på til at navigere i denne virkelighed. Du kan opdatere din viden og netværke med andre, der er på den samme teknologirejse. Vi byder på 5 break-out spor, så der er masser af muligheder for at sammensætte netop det program, som interesserer dig.

Kom og mød NetDesign

Hos NetDesign er vi optaget af at finde de rigtige løsninger til dig og din forretning. Vi har nogle af markedets bedste og mest gennemtestede produkter, og vi er netop blevet kåret som Collaboration Partner of the Year og Service Partner of the Year på Cisco Partner Summit. Derfor er vi også aktivt tilstede på Cisco Connect. Besøg vores stand og tag en snak med os om, hvor langt du er kommet på jeres digitaliseringsrejse – vi kan assistere med kompetent sparring, som kan tage dig endnu videre.

Målgruppe

Cisco Connect er målrettet it-beslutningstagere inden for både forretning og teknik i store og mellemstore virksomheder og offentlige institutioner. Cisco forbeholder sig ret til at afvise din registrering, hvis du ikke tilhører den specifikke målgruppe.

Kom gratis med

Læs mere om programmet her og meld dig til. Deltagergebyret er normalt 2.695,- ekskl. moms; men du kan deltage helt gratis, hvis du tilmelder dig ved hjælp af vores VIP-kode, så betaler vi dit deltagergebyr.                                                                                                              

Tilmeld dig