Velkommen til Intent Based Networking Seminar 2018

Som opfølgning på sidste år Network Intuitive launch vil vi gerne vise dig, hvor meget der er sket på det år, der er gået.

Det foregår den 24. oktober i Århus på Centralværkstedet i Århus og 25. oktober i Valby på Marketenderiet, begge dage fra kl. 9.00 – 14.30. 

På dagen vil du høre fra bl.a. LEGO, der er godt i gang med implementeringen og vil dele deres erfaringer og visioner for deres udrulning. Vi ser nærmere på projekter, hvor der er sket migration af eksisterende netværk til Software Defined Access. Du vil høre om løsninger med DNA Center, SD Access & DNA Assurance, herunder fremtiden for disse platforme og hvordan dette udvikler Intent Based Networking.

Udover LEGO vil du kunne møde og lytte til eksperter fra Ciscos Business Unit, Cisco egen IT-afdeling samt Cisco Danmarks egne eksperter.

09.00-09.30 Kaffe og registrering - besøg partnerne i foyeren
09.30-09.45

Velkomst og introduktion til dagen ved Henrik Stær, Teknisk direktør, Cisco Danmark

09.45-10.30

Opening keynote: The vision and strategy for Cisco Intent Based Networking.
Den største teknologi investering i Ciscos historie. Helt nye måder at tænke netværk på samt nye måder at lave design er drevet af Intent based networking. Ny innovation, nye platforme og software leverer fremtidens løsning.
AAR: Søren D. Andreasen, Technical Solutions Architect, Cisco & René Andersen, Systems Engineer, Cisco.
Valby: Ivor Diedricks, Product Manager & Tarunesh Ahuja Technical Engineer, Cisco USA

10.30-11.15 Kunde keynote - LEGO
LEGO ønskede at få fordele af de nye teknologier. Valget faldt på Cisco og LEGO startede sin udrulning af intent based networking i form af DNA Center med SD Access & DNA Assurance. På denne session gennemgår vi krav og behov, baggrund for valget. Design samt de erfaringer som LEGO indtil nu har haft.
Ulrik Ejsing, Senior Infrastructure Engineer, LEGO og Ib Hansen, Systems Engineer, Cisco
11.15-11.30 Pause - besøg partnerne i foyer 
11.30-12.15  Transition to Software Defined Networking (Cisco IT)
På denne session går vi i dybden med de organisatoriske og driftsmæssige ændringer som Cisco IT har gennemført mhb. på en transition mod Software Defined IT miljø
Campbell Taylor, Theater IT leader, Cisco og Callum Corneille, Systems Engineer, Cisco 
12.15-13.15  Frokost 
13.15-14.45  Cisco IT deployment og driftserfaringer med SDA
På dennes session kigger vi nærmere på hvordan Cisco IT har håndteret implementering af Software Defined Access. Vi gennemgår Cisco IT's SDA deployment / design. Projekt erfaringer og driftsmæssige TCO gevinster og fremtidige planer
Campbell Taylor, Theater IT leader, Cisco og Callum Corneille, Systems Engineer, Cisco 
14.45-15.00  Næste skridt
Vi afrunder dagen med at se på hvad det næste naturlige skridt kan være med intent based networking for netop din virksomhed.
Henrik Stær, Teknisk direktør, Cisco Danmark 
15.00 Pause med kaffe og kage. Samt besøg hos partnerne i foyeren.

 

Tilmeld dig her