Dette links ses kun hvis JavaScript er slået fra i din browser Business Consulting Forretningsudvikling på første klasse

Se hvordan den rigtige kontaktcenterløsning kan gøre en forskel for din forretning

Fremtidens kundecenter er cloudbaseret

Hos Dansk Kabel TV er det at kunne levere god kundeservice hver dag noget, som tages meget seriøst, hvilket også afspejles i deres valg af kontaktcenterløsning. Se hvordan Genesys Cloud har givet Dansk Kabel TV et bedre overblik og en større indsigt, som har gjort det muligt at skabe en mere struktureret og strømlinet tilgang til arbejdet. Derudover er det lykkedes dem at optimere og skabe en mere fleksibel hverdag for medarbejderne i kontaktcenteret - samtidig med at de har forbedret kundeoplevelsen. 

Læs mere
Fremtidens kundecenter er cloudbaseret
Effektiv "alt-i-én" cloudbaseret løsning

Effektiv "alt-i-én" cloudbaseret løsning

Udover at levere elektroniske kvalitetsprodukter og stor teknisk viden, har Elgiganten også et må om at levere fremragende kundepleje. Det var dog vanskeligt indenfor rammerne af deres eksisterende on-premise telefonsystem. Derfor gik de på jagt efter en cloud-baseret "alt-i-én-platform", som både var driftssikker, nem at administrere, nem at integrere i virksomhedens øvrige systemer og nok så væsentligt - kunne implementeres hurtigt. Valget faldt derfor på en integreret Genesys Cloud løsning. Det betyder, at Elgiganten nu kan levere optimal kundeservice og gode kundeoplevelser på alle kanaler. Samtidig har skiftet betydet meget for medarbejdereffektiviteten -og tilfredsheden, samtidig med at omkostningerne er faldet.

Læs mere

Kontaktcenter skabt fra bunden på under 3 dage

Den finske by Helsinki oprettede et kontaktcenter på mindre end 3 dage, hvilket gjorde dem i stand til at række ud til over 80.000 ældre borgere, som havde brug for hjælp i hverdagen under Covid-19. Efter blot fire uger havde de haft kontakt til over 40.000 borgere. Det hele var muligt takket være Genesys Cloud-platformen. Se hvordan det kunne lade sig gøre, og hvordan man kan differentiere forretningen ved at tilbyde smartere kundeserviceløsninger, hvordan man kan etablere skalerbar kundeservice på kort tid, hvordan man kan implementere Workforce Optimization værktøjer, der forbedrer kundeoplevelsen og øger indtægterne, samt hvordan man kan reducere ventetider og omkostninger ved hjælp af AI-teknologi.

Læs mere
Kontaktcenter skabt fra bunden på under 3 dage
Fik fuld kontrol over kundeoplevelsen med et cloudbaseret kontaktcenter

Fik fuld kontrol over kundeoplevelsen med et cloudbaseret kontaktcenter

Lowell Norge havde igennem 10 år fornyet og automatiseret store dele af virksomheden, de var  bl.a. en af de første brugere af cloudteknologi, big data, kunstig intelligens og robotter, men kontaktcenterets infrastruktur var en showstopper. Derudover var de kørt træt i at vedligeholde hardwaren på deres tidligere kontaktcenterløsning. Derfor skiftede de til den mere fleksible Genesys Cloud løsning. Den nye cloudbaserede kontaktcenterløsning har givet Lowell Norge fuld kontrol over kundeoplevelsen og den åbner døren for DevOps-innovation. Dette er vigtigt, fordi Lowell Norge ser indførelsen af automatisering og digital teknologi som nøglen til at bevare deres førende position i markedet. 

 

Læs mere
Vil du vide mere om Genesys Cloud

Vil du vide mere om Genesys Cloud

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål om, hvad vi kan gøre for dig. Skriv en mail eller ring til vores kundecenter.