Rejs med NetDesign til Genesys G-Summit Europe i Amsterdam

Rejs med NetDesign til Genesys G-Summit Europe i Amsterdam

Sammen med NetDesign kan du udforske fremtidens kundeoplevelser på Genesys G-Summit den 10. - 12. september i Amsterdam. NetDesign sørger for alt det praktiske på turen. Vi booker fly og hotel, arrangerer netværksmiddag og skaber de bedste rammer for dig, så du kan suge alle indtrykkene til dig - og altid har nogen at sparre med. For de hurtige er der en Early Bird rabat på 500 euro, hvis du tilmelder dig konferencen inden den. 15. juli. Bemærk at rejsen med os ikke inkluderer adgang til selve konferencen - du kan bestille dit konferencepas længere nede på denne side. Vil du med os? Så tilmeld dig turen her.

Rejs med NetDesign

Tilmeld dig konferencen

På Genesys G-Summit Europe introduceres alle de nye muligheder inden for bl.a. automatisering, omnichannel, Genesys cloud og cloud security. Områder som udvikler sig hastigt i disse år pga. nye teknologier som IoT, AI, Machine Learning og Virtual Reality. Du kan bl.a. lære, hvordan I kan implementere alle de nye teknologier i jeres kontaktcenterløsning, hvordan I skaber mere personlige kundeoplevelser og bedre medarbejderværktøjer, og hvordan det giver jer helt nye muligheder for at udvikle jeres forretning. For de hurtige er der en Early Bird rabat på 500 euro, hvis du bestiller dit konferencepas inden den. 15. juli. Tilmeld dig Genesys G-Summit Europe her.

Tilmeld
Tilmeld dig konferencen

Make every moment count

Skriv til os hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer med NetDesign til Genesys G-Summit Europe, eller hvordan du tilmelder dig konferencen.