NetDesign inviterer dig med som VIP til Infosecurity 2019

Vi vil gerne invitere dig med som VIP til årets Infosecurity It-sikkerhedskonference i Øksnehallen onsdag den 1. maj – torsdag den 2. maj 2019.

Program

Konferenceprogrammet i år dækker både compliance, Cyber Crime, IoT, Super Computing og cloud samt nye teknologier som Quantum Computing, AI og blockchain. Det giver et unikt indblik i de nyeste it-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau.

Vi deltager med en stand, og vores salgsdirektør Kim Høse afholder de to super spændende foredrag: ”When the hurricane hits you!” og ”Data, people, boundaries and control on the move”.

Deltag som VIP

En VIP er en it-beslutningstager inden for både drift, forretning og teknik i store og mellemstore virksomheder og offentlige institutioner. Tilmeld dig via vores link inden torsdag den 11. april k. 12:00 og få VIP-adgang. Som VIP får du de bedste pladser til foredragene og adgang til VIP-lounge, hvor du kan få gratis drikkevarer og frokost begge dage.

Vi gør opmærksom på, at Infosecurity og NetDesign forbeholder sig ret til at afvise din registrering som VIP, hvis du ikke tilhører den specifikke målgruppe.

Kom og hør vores foredrag, og besøg os på stand nr. 1412 – vi glæder os til at se dig!

Tilmeld dig