Dette links ses kun hvis JavaScript er slået fra i din browser Business Consulting Forretningsudvikling på første klasse

Remote work har aldrig være nemmere

Det at kunne samarbejde effektivt på tværs af lokationer, på den hybride arbejdsplads, bliver stadig vigtigere. De nye virtuelle samarbejdsformer har en række fordele, både for virksomhederne og medarbejderne. Samtidig stiller de også en række krav til de digitale samarbejdsværktøjer, vi benytter. Med Microsoft Teams kan du trygt træde ind i den nye virkelighed, for Microsoft Teams fjerner alle de udfordringer, som kan opleves ved remote work, fordi det er en fleksibel og intuitiv løsning, der er let at anvende i hverdagen. Det har aldrig været nemmere at samarbejde med dine kollegaer og deltage i alle onlinemøder - uanset hvor du opholder dig. 

Læs mere
Remote work har aldrig være nemmere
Hvorfor vælge Microsoft Teams?

Hvorfor vælge Microsoft Teams?

Der er mange gode grunde til, at du skal vælge Microsoft Teams som kommunikations- og samarbejdsværktøj. Microsoft Teams er en fleksibel videoløsning, som gør det muligt at afholde onlinemøder og videokonferencer, dele arbejdsdokumenter, billeder og videoer. Og som noget helt nyt er det nu også muligt for alle, som benytter andre kommunikationsplatforme til onlinemøder, at deltage i Microsoft Teams møder via en Cloud Video Interop (CVI-integration). Det er en gamechanger, fordi det gør det nemmere end nogensinde at samarbejde på tværs af forskellige systemer. Læs mere om alle fordelene ved CVI-integrationen her.

Læs mere

Løft samarbejdet og kundeoplevelsen til nye højder med Microsoft Teams

Én komplet videoløsning med alle Microsoft værktøjer

Mulighed for integration til andre video og collaborationsystemer

Integreret telefoni med mulighed for integration til kontaktcenter

Sådan får du virksomhedens videosystemer til at tale sammen med Microsoft Teams

Når to løsninger fungerer som én

Ved hjælp af en CVI-integration kan du logge på Microsoft Teams møder fra alle virksomhedens videosystemer.

Microsoft Teams:  Fremtidens kommunikationsplatform

Microsoft Teams: Fremtidens kommunikationsplatform

Microsoft Teams er et fleksibelt og skalerbart kommunikationsværktøj, der både tilgodeser den moderne virksomheds behov og giver medarbejderne langt større frihed til at arbejde remote. Derfor vælger flere og flere danske virksomheder at lade Microsoft Teams være omdrejningspunktet for deres kommunikation. Microsoft Teams er en løsning, der skaber rammerne for en langt mere dynamisk og effektiv arbejdsgang på tværs af teams, afdelinger og lokationer. Det har stor betydning i den nye virkelighed, som bliver mere og mere digital, at kunne kommunikere og samarbejde virtuelt.

Læs mere
Bestil rådgivning

Bestil rådgivning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning og sparring omkring dine video- og samarbejdsværktøjer, så kontakt os. Vi kan hjælpe jer med at få det optimale ud af jeres eksisterende løsning eller finde den helt rigtige løsning, som matcher jeres behov.

Arbejd når og hvor du vil

Med Microsoft Teams behøver medarbejderne ikke nødvendigvis at møde ind på samme lokation i et fast tidsrum fem dage om ugen for at samarbejde effektivt. Det giver en række nye muligheder for virksomhederne, som kan indrette mere fleksible hybride arbejdsmiljøer, der fremmer produktiviteten, effektiviteten og arbejdsglæden bland medarbejderne. Og for de medarbejdere, der bor længere væk fra arbejdspladspladsen, har det de fordele, at de sparer transporttid og opnår en større fleksibilitet, hvilket giver en bedre work-life-balance. Alt sammen noget der øger medarbejdertilfredsheden og skaber værdi på bundlinjen. Samtidig er det godt for miljøet og den grønne omstilling, for når medarbejderne arbejder mere digitalt, transporterer de sig mindre, og  dermed mindskes CO2-udledningen.  

Arbejd når og hvor du vil

Sikkerhed

NetDesign sikrer din Microsoft Teams løsning og garanterer fuld beskyttelse af alle data.

Support

NetDesign yder kvalificeret support og assistance til Microsoft Teams.

Brugervenligt

Microsoft Teams er unikt og brugervenligt, og fleksibelt og nemt at anvende. 

CVI-integration

CVI-integration muliggør onlinemøder på tværs af kommunikationsplatforme.

Sådan skaber du bedre kundeoplevelser

Sådan skaber du bedre kundeoplevelser

Med en Microsoft Teams telefoniløsning har du mulighed for at udvide set-uppet til et fuldt integreret kontaktcenter. Alt det kræver er en integration til Genesys. Det er meget enkelt at sætte op, da den cloudbaserede kontaktcenterløsning kobles ovenpå Microsoft Teams indbyggede telefoniløsning. På den måde bliver det endnu nemmere for dine kontaktcenteragenter at betjene jeres kunder. De kan løse kundernes problemer hurtigere og levere bedre kundeservice. Samtidig får de også lettere ved at kommunikere med kolleger fra andre afdelinger på tværs af organisationen. Læs mere om alle fordelene ved Microsoft Teams og Genesys Cloud integrationen her. 

Læs mere
Vil du vide mere om Microsoft Teams

Vil du vide mere om Microsoft Teams

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål om, hvad vi kan gøre for dig. Skriv en mail eller ring til vores kundecenter.