Dette links ses kun hvis JavaScript er slået fra i din browser Business Consulting Forretningsudvikling på første klasse

Vi leverer sikkerhed og tryghed til vores kunder - hele døgnet rundt

Få Peace of Mind

NetDesign kan også hjælpe dig med at få styr på it-sikkerheden i din virksomhed. Vores erfarne konsulenter og Solution Architects er altid klar til at tage en snak med dig om dine ønsker og behov. Bestil rådgivning eller kontakt os for at høre, hvordan vi kan skabe tryghed for dig og din virksomhed.

NetDesign har givet os den ro og stabilitet, vi havde brug for

Dansk Metal

Dansk Metal

Dansk Metal har fået tryghed, ro og stabilitet, efter de skiftede deres tidligere firewall ud med en skræddersyet managed Firewall as a Service løsning fra NetDesign, som er et stærkt værn mod internettets trusler.

Læs mere
Royal Arena

Royal Arena

NetDesign har designet og leveret verdensklasse IT-infrastruktur- og kommunikationsløsninger til Royal Arana. Udgangspunktet er et veldimensioneret og sikkert netværk, som kan tilpasses alle typer events, hvilket gør det muligt at skabe helt unikke oplevelser for arenaens gæster.

Læs mere

Vi er eksperter i it-sikkerhed

NetDesign har mere end 30 års erfaring inden for it-sikkerhed. Vi er eksperter i at designe sikre, stabile og skræddersyede infrastruktur- og netværksløsninger til vores kunder. Vores konsulenter og Solution Architects er nogle af Danmarks dygtigste og mest erfarne rådgivere, så du er i trygge hænder. Du kan læse meget mere om vores sikkerhedsløsninger her.

Læs mere