Dette links ses kun hvis JavaScript er slået fra i din browser Business Consulting Forretningsudvikling på første klasse
Derfor er Pexip og Poly, sammen med NetDesign, det perfekte match

Derfor er Pexip og Poly, sammen med NetDesign, det perfekte match

Polys videoløsninger og Pexips videoplatform er det perfekte match, fordi kombinationen af Polys videoendepunkter og Pexips fleksible mødeplatform løfter brugeroplevelsen til nye højder - samtidig med, at du får en meget høj videokvalitet. Hos NetDesign sammensætter vi løsningen, så den passer til lige netop jeres behov. Vi opsætter også integrationer til eksisterende samarbejdsløsninger - uanset om I ønsker en on-prem eller cloudløsning - eller har brug for en fuld Managed eller as-a-Service løsning.

Læs mere

CVI-integration til Microsoft Teams

Med Cloud Video Interop-integrationen fra Pexip til Microsoft Teams bliver det meget lettere at holde effektive onlinemøder i kombination med de Poly videoendepunkter, som findes i virksomhedens mødelokaler. Integrationen med Microsoft Exchange gør det også muligt at lave ’One Button to Push’, så det bliver endnu lettere at logge på et online møde. Nå man har booket et møde, eller er inviteret til et møde, så trykker man blot på den grønne join-knap, og så er man automatisk med i mødet. Det har aldrig været nemmere at holde effektive onlinemøder og skabe gode brugeroplevelser.

Læs mere
CVI-integration til Microsoft Teams

Sådan får du virksomhedens videosystemer til at tale sammen med Microsoft Teams

Videoløsninger der binder kommunikationen sammen

Videoløsninger der binder kommunikationen sammen

Poly har i mange år udviklet videoendepunkter i et flot design og en høj kvalitet, som gør det nemt, funktionelt og intuitivt for brugerne at anvende video -  uden at det koster en formue. I løbet af 2020 er hele porteføljen blevet udskiftet, og alle Polys videoendepunkter er blevet opdateret, så de passer til enhver arbejdssituation og ethvert mødelokale. Lige fra hjemmekontoret til små og mellemstore mødelokaler, bestyrelseslokaler, undervisningslokaler til store auditorier. Når du investerer i Polys videoendepunkter, giver NetDesign dig mulighed for at vælge, om du selv ønsker at drifte løsningen, om vi skal drifte den for dig, eller om du ønsker hele løsningen as-a-Service til en fast månedlig pris.

Se mere her

Sådan holder du bedre onlinemøder med Polys Studio X Family

Skab bedre brugeroplevelser med Pexip

Den norske leverandør af videokonferenceløsninger fokuserer kun på én ting: at levere en uovertruffen videooplevelse, der er nem og intuitiv at benytte for brugerne. Pexip har specialiseret sig i at etablere videokommunikation til alle typer videoudstyr og samarbejdsværktøjer fra fx Poly, Cisco, Microsoft og Google. Med en fleksibel videoplatform fra Pexip binder du dig ikke til at bruge videoløsninger og virtuelle samarbejdsværktøjer fra én bestemt fabrikant. Du får i stedet mulighed for at benytte flere forskellige digitale løsninger og platforme - og du har mulighed for at udskifte dem løbende, samtidig med, at du beholder den samme gode videooplevelse via Pexip.

Se mere her
Skab bedre brugeroplevelser med Pexip

Pexip - den fleksible og skalerbare video- konference platform

NetDesign Room Systems

NetDesign Room Systems er en as-a-Service løsning, hvor vi stiller alle videoendepunkter til rådighed og tager det fulde ansvar for driften. Det er en all-inclusive service, hvor vi rådgiver jer om, hvilke videoendepunkter der passer til jeres behov ud fra forskellige scenarier, hvorefter vi sikrer, at løsningen inkluderer alt det, I har brug for. Videoendepunkterne installeres og konfigureres af professionelle installatører, og de registreres på en Cloud videokonference platform, som løbende opdateres med de nyeste teknologier og tilføres nye features.

Læs mere her

Vil du vide mere om alle fordelene ved Pexip og Poly så kontakt os.

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål om, hvad vi kan gøre for dig. Skriv en mail eller ring til vores kundecenter.