Dette links ses kun hvis JavaScript er slået fra i din browser Business Consulting Forretningsudvikling på første klasse

Arbejd hvor og når det passer dig

Kender du det? Trafikken snegler sig afsted på motorvejen i myldretiden, når du er på vej på arbejde og toget er forsinket, så du kommer for sent til et møde på kontoret? Tidligere var det sådan, hverdagen så ud for rigtig mange af os. Sådan er det ikke længere, for i dag kan vi løse mange af vores arbejdsopgaver digitalt, og onlinemøder er blevet mere reglen end undtagelsen. I dag behøver vi ikke komme for sent til møder, fordi transporten forsinker os. På den hybride arbejdsplads kan vi sagtens logge på et møde, imens vi er på farten. Så længe vi kan arbejde effektivt og bidrage konstruktivt til samarbejdet, imens vi transporterer os et eller andet sted hen, er der ingen, der stiller spørgsmålstegn ved det. Det betyder, at vi har mulighed for at udnytte tiden optimalt og få skabt en bedre work-life balance.

Arbejd hvor og når det passer dig
Det har aldrig været nemmere at arbejde remote

Det har aldrig været nemmere at arbejde remote

På den hybride arbejdsplads er du ikke begrænset af fysiske rammer, som definerer, hvor du skal opholde dig, når du arbejder. Arbejdet er en aktivitet, som du i princippet kan udføre alle steder. Hvor er op til dig. Du kan arbejde lige præcis der, hvor det passer dig bedst. Så længe du kan koncentrere dig om dine opgaver og projekter eller det møde, du deltager i. Med de rigtige kommunikations- og samarbejdsløsninger installeret på din PC, mobil eller tablet, kan du logge på alle steder fra - og fra alle devises. Alt det kræver blot er en sikker og stabil netværksforbindelse. Og måske et par gode høretelefoner, som kan blokere for forstyrrende baggrundsstøj.

Slør eller udskift din baggrund

Når du deltager i et onlinemøde fra din Cisco Webex app på mobilen, har du naturligvis mulighed for at sløre eller udskifte den baggrund, de andre mødedeltagere ser, når du deltager med video. Det giver et mere roligt billede, hvis der f.eks. er meget aktivitet omkring dig, eller du selv bevæger dig meget under mødet. Du kan også vælge at slå både video og lyd fra - det er helt op til dig. Uanset hvordan du vælger at deltage i mødet, har du altid mulighed for at følge med og se de præsentationer, der bliver delt på skærmen, skrive med de andre mødedeltagere i chatfunktionen eller række hånden op for at markere, at du gerne vil have ordet. Webex app'en indeholder et hav af fede muligheder, som giver dig optimale muligheder for at være mobil og arbejde præcis hvor, og hvornår det passer dig.

Slør eller udskift din baggrund
Kontoret er, hvor du er

Kontoret er, hvor du er

Det, der kendetegner den hybride arbejdsplads, er, at arbejdet mere betragtes som en aktivitet, som i princippet kan foregå alle steder. Så længe du har en computer, tablet eller mobil, med de rigtige kommunikations- og samarbejdsløsninger og en netværksforbindelse, kan du i princippet arbejde effekt og deltage i onlinemøder uanset, hvor du opholder dig. Du har en høj grad af fleksibilitet og stor frihed til at tilrettelægge og planlægge, hvornår du er på kontoret, hvornår du arbejder hjemme, fra sommerhuset, fra yndlingscaféen - eller hvor det nu passer dig bedst - afhængig af dine opgaver. Hvor meget, du har brug for at at arbejde remote, er i høj grad op til dig selv - og det kan variere meget i forskellige perioder eller afhænge af, hvilke opgaver, du arbejder med.