Dette links ses kun hvis JavaScript er slået fra i din browser Business Consulting Forretningsudvikling på første klasse
Brug en dedikeret videoenhed

Brug en dedikeret videoenhed

Arbejder du meget hjemme, er det en god idé at benytte en dedikeret videoenhed, f.eks. en Cisco Webex Desk Pro, hvor du kan afholde alle dine videomøder. Den fungerer som en ekstra monitor, og kan tilkobles din Mac eller PC. På den måde har du let adgang til alle systemer, programmer og arbejdsdokumenter. Samtidig aflaster du din computer, som i forvejen er på overarbejde på en travl arbejdsdag med at afvikle programmer, downloade filer osv. - alt sammen noget, der kan påvirke dine videomøder, hvis du deltager direkte fra din computer. Benytter du i stedet en dedikeret videoenhed, er du sikker på at få en god videooplevelse. Udover et godt kamera med indbygget AI, som giver dig en optimal billedkvalitet, får du også god lyd fra mikrofoner med støjreduktion. Det gør det muligt at holde effektive videomøder hele dagen, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og sikkerheden den er naturligvis indbygget fra start. Så det eneste, du skal sørge for, er en stabil netværksforbindelse - og en behagelig stol.

Tilslut et godt eksternt webkamera

Har du ikke en personlig videoenhed, er det en god idé investere i et højkvalitets webkamera med en god opløsning, som du kan tilslutte din computer, samt et godt headset med indbygget støjreduktion, som du kan holde ud til at have på i mange timer. Det giver både dig - og dem du holder møde med den bedste oplevelse. Når du benytter et webkamera, sikrer du, at de andre deltagere på videomøderne, ser dig i den bedst mulige kvalitet. På den måde fremstår du professionel. Hvis du benytter et godt webkamera, som f.eks. et Webex Desk Cam, får du et intelligent kamera med 4K ultra-HD og mikrofoner med støjreduktion, som du kan tage med dig og benytte alle de steder, du opholder dig, når du har brug for at logge på et onlinemøde fra din Mac eller PC.

Tilslut et godt eksternt webkamera
Sådan opnår du den bedste brugeroplevelse

Sådan opnår du den bedste brugeroplevelse

Med en Desk Pro fra Cisco får du en alt-i-én videokommunikations- og samarbejdsløsning, som er perfekt til hjemmekontoret. En Desk Pro har en 27" 4K touchskærm, som gør det let at navigere rundt i de forskellige indstillingsmuligheder, dele dokumenter eller tegne og skrive direkte på skærmen. Derudover får du et 71-graders HD-kamera med avanceret AI-teknologi, et overlegent lydsystem, samt et avanceret støjreducerende mikrofonsystem. Det er let at benytte Desk Pro'en i alle Webexmøder og andre videokonferenceløsninger. Alt du skal gøre er bare at oprette forbindelse til din bærbare computer - og tilslutte din Desk Pro, så kan du både arbejde effektivt og holde gode onlinemøder i superkvalitet fra hjemmekontoret.

Bliver du træt af hjemmekontoret...

... så kan du altid tage din laptop - og dit webkamera under armen og smutte en tur ned på yndlingscaféen, hvor du kan arbejde videre eller logge på et nyt onlinemøde. På den hybride arbejdsplads, bestemmer du nemlig i meget høj grad selv, hvor og hvornår du arbejder. Og med det rigtige udstyr - og de rigtige kommunikations- og samarbejdsløsninger, har du mulighed for at udnytte fleksibiliteten maksimalt. Hvis du samtidig benytter et godt headset eller høretelefoner med indbygget støjreduktion, som filtrerer al forstyrrende baggrundsstøj fra, så kan både du og de andre mødedeltagere bedre koncentrere jer om samtalen. På den måde kan du være produktiv og samarbejde effektivt med dine kolleger - uanset hvor du opholder dig.

Bliver du træt af hjemmekontoret...