Cisco Webex CVI-integration til Microsoft Teams

Cisco Webex CVI-integration til Microsoft Teams

Cisco og Microsoft er klar med en helt ny løsning, som giver alle brugere af Cisco Webex videosystemer og Microsoft Teams mulighed for at deltage i onlinemøder på tværs af de to kommunikations- og samarbejdsplatforme. Der sker ved hjælp af en cloudbaseret videointegration, som får dem til at tale sammen. CVI-integrationen er en gamechanger, fordi den skaber optimale muligheder for at holde langt bedre virtuelle møder i fremtiden. Samtidig forbedres brugeroplevelsen, når der f.eks. skal samarbejdes mellem hjemmearbejdspladsen og kontoret. 

Læs mere

I Cisco Webex er sikkerheden indbygget fra starten

Cisco Webex beskytter dig og dine data

Cisco Webex beskytter dig og dine data

Webex er en video- og samarbejdsløsning, der er udviklet til alle de vigtige møder, som har stor indvirkning på os. Og det er til alle de områder, hvor det gælder om at have styr på hver eneste detalje. Når vi samarbejder om at løse alle de betydningsfulde arbejdsopgaver, skal alle møder, brugere, enheder og data altid være optimalt beskyttet.

 

Derfor er sikkerheden indbygget i Webex helt fra begyndelsen – det er ikke noget, der er tilføjet senere. Det gør det muligt at samarbejde trygt og privat - uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Se mere her

Hold bedre onlinemøder med Cisco Webex

Det hele sker i cloud'en

Ciscos Cloud Video Interop-integration bygger bro mellem virksomhedens mødelokaler med Cisco Webex videosystemer og Microsoft Teams. Det betyder, at alle der anvender Microsoft Teams og Cisco Webex videosystemer, får adgang til det samme online møde. Fordi Cisco Webex og Microsoft Teams ikke anvender samme protokol, har de været forhindret i at tale sammen - indtil nu. Det CVI-integrationen gør er, at den oversætter de sprog, Cisco Webex og Microsoft Teams bruger, så det bliver muligt for de to platforme at kommunikere med hinanden. Udover at det giver en række helt nye muligheder for at holde langt bedre onlinemøder, øger det også fleksibiliteten og effektiviteten - og skaber bedre brugeroplevelser, fordi det nu bliver endnu nemmere at forbinde hjemmearbejdspladsen med virksomhedens videomødelokaler. 

 

 

Det hele sker i cloud'en
Det er en gamechanger

Det er en gamechanger

Integrationen mellem Cisco og Microsoft bliver en gamechanger i forhold til den måde vi kommer til at kommunikere og samarbejde på i fremtiden. Nu åbnes der for alvor op for, at vi kan afholde endnu bedre onlinemøder på tværs af både videosystemer, lokationer og platforme. Derudover får vi også mulighed for at integrere med Microsoft Exchange. Det gør det muligt at lave det, man kalder ’One Button to Push’, der sørger for at brugerne ikke længere skal bekymre sig om taste det rigtige på videosystemet – de skal blot booke et mødelokale, og så bliver de præsenteret for en grøn join-knap. Når man trykker på den, er man automatisk med i mødet.

 

Det har aldrig været lettere at holde effektive onlinemøder.

Bestil rådgivning

Har du spørgsmål, eller har du brug for rådgivning og sparring omkring dine video- og samarbejdsværktøjer, så kontakt os. Vi kan hjælpe jer med at få det optimale ud af jeres eksisterende løsning eller assistere med at finde den helt rigtige løsning, som matcher jeres behov.

Hvorfor vælge Cisco Webex?

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge Cisco Webex - det er nemlig ikke uden grund, at det er kåret som verdens bedste kommunikations- og samarbejdsværktøj. Cisco Webex er meget mere end en videoløsning, som gør det muligt at afholde online møder og store videokonferencer. Du kan dele alle former for arbejdsdokumenter, billeder og videoer. Du kan bruge bruge det som whiteboard, fordi det er muligt at tegne direkte på skærmen. Det er nemt og sikkert at anvende. Det er AI-enablet dvs. at det kan genkende ansigter og konverterer tale til tekst under møder. Og så integrerer det ind til Microsoft Teams, hvilket åbner op for en masse nye muligheder i forhold til kommunikationen på tværs af de to løsninger.

Hvorfor vælge Cisco Webex?

Sikkerhed

Cisco Webex har fuld indbygget sikkerhed - fra app til cloud. Alle meddelelser, filer og whiteboard-aktiviteter krypteres automatisk.

AI-enablet

Cisco Webex har indbygget kognitiv deltagergenkendelse, samt en virtuel assistent, som skriver mødereferat i real time og gemmer teksten automatisk. 

Brugervenligt

Cisco Webex er brugervenligt. Det er fleksibelt og nemt at anvende. Et tryk på en knap, og så er du i gang.

CVI-integration

Cisco Webex integrerer til Microsoft Teams, hvilket gør det let at holde onlinemøder og samarbejde på tværs af de to kommunikationsplatforme.

Få overblik over alle møder - ét sted

Få overblik over alle møder - ét sted

Samarbejdet mellem Microsoft og Cisco giver mulighed for at integrere Webex Meeting direkte ind i Microsoft Teams applikationen. Det betyder i praksis, at man kan skifte mødeplatformen fra et Teams møde til et Webex møde og få alle de faciliteter og funktioner som findes i Webex Meeting.

Den nye CVI-integration gør det også muligt at starte, planlægge og se en oversigt over alle Webex møder direkte fra Microsoft Teams, hvilket gør at værktøjet er nemt at anvende i det daglige.

Det giver virksomhederne mulighed for at overvinde de kommunikations- og samarbejdsudfordringer, de har haft, fordi Microsoft Teams og Cisco Webex videosystemer ikke tidligere har kunnet tale sammen. Den udfordring forsvinder nu.   

Vil du vide mere om Cisco Webex

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål om, hvad vi kan gøre for dig. Skriv en mail eller ring til vores kundecenter.

Collaboration Partner of the Year

Collaboration Partner of the Year

NetDesign er specialister i Collaboration, og for 11 år i træk har vi, som de eneste i Danmark, opnået Ciscos højeste Collaboration specialisering: Master Collaboration Specialization. Derudover er vi igen blevet kåret som Cisco Collaboration Partner of the Year i Danmark. Så når det gælder om at rådgive, vejlede og hjælpe vores kunder med at vælge de helt rigtige Cisco Webex-løsninger, så er vi den mest kompetente samarbejdspartner i Danmark.

Læs mere