Partner

Partner

Ansatte

Ansatte

Landsdækkende

Landsdækkende

Komplet portefølje

Komplet portefølje

Sammenhængende

Sammenhængende

Specialister

Specialister

Vi vil være jeres trusted advisor

- en partner at stole på.

Marianne Horstmann
Senior vicedirektør i TDC & Adm. direktør i NetDesign

Vi er eksperter i at hjælpe virksomheder med deres forretningskritiske IT-systemer

Vores vision er at tage aktivt del i digitaliseringen i Danmark. Vi vil være jeres trusted advisor - en partner at stole på. Digitaliseringen påvirker alle brancher og skaber mulighed for Innovation og effektivisering. NetDesigns løsninger giver dig optimale samarbejdsmuligheder og state-of-the art kundehåndtering baseret på et moderne og sikkert netværk. Det er nøglefaktorer i et stærkt konkurrencepræget marked. Vores løsninger er grundlaget for din virksomheds udvikling og påvirker dine medarbejdere og kunders hverdag hvert minut. Vi tager ansvar og forstår betydningen af, at IT fungerer – altid.

 

Marianne Horstmann
Bestil rådgivning

Bestil rådgivning

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål om, hvad vi kan gøre for dig. Skriv en mail eller ring til vores kundecenter.

En del af TDC Erhverv, men sin helt egen

En del af TDC Erhverv, men sin helt egen

NetDesign har eksisteret i efterhånden mere end 30 år. Meget har forandret sig, men ikke vores eksistensgrundlag, som handler om at styrke vores kunders forretning med teknologi.

Besøg vores webshop

Vi har samlet nogle af verdens bedste produkter, der skal til for at understøtte en god IT-infrastruktur til din virksomhed. Vi tror på kvalitet, både når det gælder service og udstyr.

Besøg vores webshop her.

Besøg vores webshop
Selvbetjening: Besøg vores serviceportal viewIT

Selvbetjening: Besøg vores serviceportal viewIT

Med viewIT får du et samlet overblik over dine supportsager samt drifts- og servicestatus. Har du ikke allerede adgang, kan du bestille det hos viewit-support@TDC.dk

Serving you business is our business.

Gå til viewIT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du gerne vil holde dig opdateret på, hvad der rører sig i branchen, så tilmeld dig NetDesigns nyhedsbrev. Du vil modtage nyheder om events, produkter, services, nye innovative IT- og kommunikationsløsninger og meget mere...