NetDesign har 30 års erfaring. Vi er eksperter i at hjælpe virksomheder med deres forretningskritiske IT-systemer. Skal vi hjælpe dig?


Vi er en af Danmarks største rådgivere af driftsikre IT- og kommunikationsløsninger og services. Vi har markedets bedste indsigt og højeste faglighed inden for de nyeste teknologier. Med næsten 30 års erfaring at trække på, og som en del af TDC Group, kan vi tilbyde en af markedets mest moderne leveranceorganisationer og mest komplette end-to-end løsninger.
 

Kunden er altid i fokus:

Vi ser det som vores fornemste opgave at rådgive vores kunder til IT-løsninger, der giver størst forretningsmæssig værdi. Vi lægger vægt på fremtidssikrede løsninger, som effektiviserer og understøtter virksomheders forretningsgrundlag, og vi tilbyder alt lige fra en enkel serviceaftale til outsourcing. 
Vores kunder er de største og mest velkonsoliderede virksomheder og de største offentlige institutioner. 
Vi er kendt for vores høje kvalitet og for at skabe nye rammer for IT- og kommunikationsløsninger og services.
 
Vi har indsigten til at kunne omsætte teknologi til innovative IT-løsninger. Ring til os på +45 44358000 og bliv klogere på, hvordan vi kan skabe succes og udvikling for din forretning.

Partner

Partner

Ansatte

Ansatte

Landsdækkende

Landsdækkende

Komplet portefølje

Komplet portefølje

Sammenhængende

Sammenhængende

Specialister

Specialister

Vi vil være jeres trusted advisor

- en partner at stole på.

Marianne Horstmann
Senior vicedirektør i TDC & Adm. direktør i NetDesign

Vi er eksperter i at hjælpe virksomheder med deres forretningskritiske IT-systemer

Vores vision er at tage aktivt del i digitaliseringen i Danmark. Vi vil være jeres trusted advisor - en partner at stole på. Digitaliseringen påvirker alle brancher og skaber mulighed for Innovation og effektivisering. NetDesigns løsninger giver dig optimale samarbejdsmuligheder og state-of-the art kundehåndtering baseret på et moderne og sikkert netværk. Det er nøglefaktorer i et stærkt konkurrencepræget marked. Vores løsninger er grundlaget for din virksomheds udvikling og påvirker dine medarbejdere og kunders hverdag hvert minut. Vi tager ansvar og forstår betydningen af, at IT fungerer – altid.

 

Marianne Horstmann
Bestil rådgivning

Bestil rådgivning

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål om, hvad vi kan gøre for dig. Skriv en mail eller ring til vores kundecenter.

En del af TDC Erhverv, men sin helt egen

En del af TDC Erhverv, men sin helt egen

NetDesign har eksisteret i efterhånden mere end 30 år. Meget har forandret sig, men ikke vores eksistensgrundlag, som handler om at styrke vores kunders forretning med teknologi.

Selvbetjening: Besøg vores serviceportal viewIT

Selvbetjening: Besøg vores serviceportal viewIT

Med viewIT får du et samlet overblik over dine supportsager samt drifts- og servicestatus. Har du ikke allerede adgang, kan du bestille det hos viewit-support@TDC.dk

Serving you business is our business.

Gå til viewIT
Returnering af produkter til reparation

Returnering af produkter til reparation

I forbindelse med returnering af produkter til NetDesign skal du være opmærksom på følgende:

  • Forud for fremsendelse af defekt udstyr skal du udfylde vores reparationsformular. RMA (in English).
  • Formularen udfyldes og sendes til RMA-afdelingen.
  • Kort efter vil du modtage et RMA-nummer, som du skal påføre den defekte enhed samt alle forsendelsesdokumenter.
  • RMA-nummeret sendes til din mail.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du gerne vil holde dig opdateret på, hvad der rører sig i branchen, så tilmeld dig NetDesigns nyhedsbrev. Du vil modtage nyheder om events, produkter, services, nye innovative IT- og kommunikationsløsninger og meget mere...