Lad os hjælpe med den digitale tranformation

Lad os hjælpe med den digitale tranformation

Vi gør IT-driften så nem for dig som overhovedet muligt - vi har sammensat fire servicepakker med indhold, som er hyppigst efterspurgt af vores kunder. Indhold som holder din løsning opdateret, optimeret: og sikker:

- Vælg frit mellem servicepakker, alt efter behov for serviceniveau

- Nem selvbetjening & real-time overblik via vores online serviceportal

- Får mulighed for overvågning af jeres udstyr med proaktiv fejlretning og rådgivning

- 24x7x365 NOC med fuldt implementerede ITIL v3-baserede processer og procedurer

- Alle servicepakker sikrer maksimalt udbytte af jeres IT-investeringer

Vælg blandt de fire servicepakker, som du kan se forneden, hvor du trinvist får flere serviceydelser, som kan matche dine øgede forretningsbehov.

NetDesign Service Ignite - Cisco servicepakker

BasicPLUS

Du får de samme ydelser som i Basic support i en skræddersyet serviceløsning, men lidt mere. Derfor kalder vi den BasicPLUS.

BasicPLUS er obligatorisk for at kunne vælge en højre servicegrad med Advanced, Professional eller Premium Servicepakke.

Advanced

Når din virksomhed skal have sikkerhed for, at fejl altid forbedres, når der er behov for det og inden for det servicetidsrum, og den reaktionstid, der er aftalt. I det tilfælde er Advanced-pakken vejen frem for dig.

Professional

Her får du de samme serviceydelse, som Advanced, men omkostninger til arbejdstid og kørsel  ifm. fejlretning er inkluderet. Derudover får du Patch Management, som holder din løsning opdateret og sikker.

Premium

Her kommer du så tæt på en managed serviceaftale, som muligt. I tillæg til Professional, får du højeste SLA’er, backup & restore test samt overvågning af dine enheder.

Add-on tillægsydelser

Har du behov for større grad for håndtering af din løsning, så tilbyder vi i tillæg til Servicepakker forskellige værdibaserede services:

  • Asset Management Pro
  • Proaktiv overvågning – Capacity monitoring (UC) – kun til Premium
  • Service Manager
  • Reaktionstider på funktionsændringer

Nyt koncept: NetDesign Service Ignite – Cisco servicepakker

Hvis din virksomhed skal understøtte jeres nye digitale forretningsinitiativer, så skal jeres IT- og kommunikationsløsninger have en høj tilgængelighed for at leve op til brugernes behov og krav.

At opfylde disse behov kræver en effektiv håndtering og optimering af jeres infrastruktur og løsninger, så jeres IT-investering står mål med jeres forventet forretningsudbytte.

Vi holder din infrastruktur levende – alle steder og til enhver tid!

Nyt koncept: NetDesign Service Ignite – Cisco servicepakker
Bestil rådgivning

Bestil rådgivning

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål om, hvad vi kan gøre for dig. Skriv en mail eller ring til vores kundecenter.