Det virtuelle samarbejde vil revolutionere måden, vi samarbejder på

Det virtuelle samarbejde vil revolutionere måden, vi samarbejder på

Behovet for effektivt teamsamarbejde og deltagelse i videomøder på tværs af lokationer har aldrig været større.

 

Når kontoret ikke længere er lig med en bestemt lokation, stiller det store krav til teknologien – og vores evne til at bruge den. Vi skal lære at være sociale og samarbejde i en ny og mere bæredygtig virkelighed, hvor vi er mindre fysisk sammen med vores kolleger.

 

Hos NetDesign forudser vi, at det virtuelle paradigmeskift vil få afgørende betydning for vores måde at samarbejde på i fremtiden.

Læs mere
Beskyt hjemmearbejdspladsen

Beskyt hjemmearbejdspladsen

Det er når virksomheder eller samfundet bliver ramt af kriser, at truslen fra cyberkriminalitet og hackerangreb er størst. I disse perioder, hvor fokus er på at komme godt igennem krisen, er det derfor ekstra vigtigt at prioritere it-sikkerheden og sikre, at sikkerhedsprocedurerne følges.

 

Det skal altid være sikkert at logge på de interne netværk uanset hvilken lokation eller device, man logger på fra - også i en krisesituation.

 

Følg disse gode råd til, hvordan du beskytter virksomhedens eller organisationens kritiske data, når medarbejderne logger på systemerne fra hjemmearbejdspladsen.

Læs mere
It-sikkerheden flytter med forretningen i skyen

It-sikkerheden flytter med forretningen i skyen

Den digitale transformation er i fuld gang i danske virksomheder. Større eller mindre dele af systemer og tjenester flyttes op i skyen, og de steder, hvor arbejdet ikke allerede er i gang, er der overvejelser om det. På it-sikkerhedsfronten giver det helt nye udfordringer for it-afdelingen. Ikke alene skal de kunne håndtere en stigende kompleksitet, de skal også kunne håndtere helt nye trusler, angreb og måder at tænke sikkerhed på. Hos NetDesign hjælper vi med den digitale transformation og skaber sikkerhed omkring rejsen til skyen.

Læs mere
Jørgen Alsing - ny salgsdirektør i NetDesign

Jørgen Alsing - ny salgsdirektør i NetDesign

NetDesign henter Jørgen Alsing, tidligere adm. direktør for Ericsson Danmark, ind som ny salgsdirektør. En stærk profil med mange års erfaring fra IT- og Telecom-branchen, og en markant forstærkning af NetDesign.

 

Læs mere
Undgå CEO-fraud

Undgå CEO-fraud

Sommermånederne, og særligt tiden op til sommerferien, er højsæson for den type it-kriminalitet, der kaldes CEO-fraud. Her forsøger udspekulerede svindlere at lokke penge ud af virksomheder ved at udgive sig for at være direktøren på e-mail.

 

Få sikkerhedsekspert Tommy Abrahamssons bedste tips til, hvordan du kan undgå, eller mindske risikoen for, at dine medarbejdere bliver udsat for CEO-fraud.

Læs mere
NetDesign og ScienceLogic indgår stærkt partnerskab

NetDesign og ScienceLogic indgår stærkt partnerskab

NetDesign og ScienceLogic har netop forlænget en vigtig partnerskabsaftale i yderligere tre år. Olof Ottoson, VP Business Development, NetDesign udtaler: ”Samarbejdsaftalen med SciencLogic er en klar styrkelse af vores Managed Service-løsninger. Aftalen betyder, at vi kan levere ”Peace of Mind” til vores kunder og give dem tid og ro til at styrke og udvikle deres kerneforretning.” Læs mere om hvad samarbejdsaftalen betyder for NetDesign, ScienceLogic, og ikke mindst vores kunder, her. 

Læs mere
Fra frygt til fokus

Fra frygt til fokus

IoT, 5G, Machine Learning og Artificial Intelligence er i løbet af få år blevet nøglebegreber på tværs af brancher, industrier og organisationer. De nye teknologier sætter for alvor skub i digitaliseringen og automatiseringen hos danske virksomheder. Men hvad betyder det for it-sikkerheden, trusselsbilledet og måden vi beskytter os på?  Det har vi spurgt to af vores sikkerhedseksperter om.

Læs mere
SECU er efter 12 år i markedet, blevet en del af NetDesign

SECU er efter 12 år i markedet, blevet en del af NetDesign

Hos NetDesign er vi utroligt glade for at kunne meddele, at vi har købt sikkerhedsvirksomheden SECU, som designer og implementerer specialiserede skræddersyede it-sikkerhedsløsninger til nogle af Danmarks allerstørste virksomheder og dele af den offentlige sektor. 

 

Læs mere
Arbejd hårdt, tag ansvar - og lær at sige "pyt"

Arbejd hårdt, tag ansvar - og lær at sige "pyt"

I anledning af Kvindernes Internationale Kampdag har vi talt med vores Adm. direktør og Senior vicedirektør i TDC, Marianne Horstmann, om at være kvinde, leder og rollemodel anno 2019. Marianne fortæller om sit syn på lederrollen generelt, deler ud af egne erfaringer og giver gode råd til andre kvinder, som ønsker at forfølge drømmen om at gøre karriere i erhvervslivet.

Læs mere