Ny gamechanger skaber bedre onlinemøder

Ny gamechanger skaber bedre onlinemøder

Kender du det: Du sidder i et mødelokale, men kan ikke benytte videosystemet til at logge på et Microsoft Teams møde, så du, og alle andre i lokalet, må logge på mødet fra hver jeres PC? Det er slut nu, for det er nemlig blevet muligt at få installeret en såkaldt Cloud Video Interop (CVI) integration, som giver adgang til onlinemøder i Teams fra alle virksomhedens videosystemer på tværs af platforme, enheder og lokationer. Løsningen forventes at blive en gamechanger, fordi det øger fleksibiliteten og giver mulighed for at holde markant bedre virtuelle møder i fremtiden.

Læs mere
Brugervenlighed binder de digitale løsninger sammen

Brugervenlighed binder de digitale løsninger sammen

Under Coronakrisen blev det tydeligt, hvor vigtigt det er for virksomhedernes digitale set-up, at man integrerer forskellige platforme som Microsoft Teams og Cisco Webex, så de kan tale sammen. Brugervenligheden er kommet i fokus, og det gælder om at opnå det fulde udbytte af de digitale løsninger - både på kontoret og hjemmearbejdspladsen. Se hvordan NetDesigns direktør, Marianne Horstmann, forudser, at digitaliseringen og den teknologiske udvikling, kommer til at påvirke måden, vi indretter arbejdspladsen - og tilrettelægger vores arbejde på i fremtiden.

Læs mere
Corona har fået os til at sænke paraderne og tænke mere digitalt

Corona har fået os til at sænke paraderne og tænke mere digitalt

Efter flere måneder med hjemmearbejde under Corona-pandemien, er samfundet og de danske arbejdspladser åbnet op igen. Hverdagen begynder at blive normaliseret, men hvad er det for en virkelighed, vi kigger ind i – og hvordan tilpasser vi os bedst det, der bliver beskrevet som ”The New Normal”? Og hvad kommer det egentlig til at betyde for måden, vi kommer til at arbejde, samarbejde og indrette vores arbejdspladser på fremover? Det giver NetDesigns direktør, Marianne Horstmann, sit bud på her.

Læs mere
Corona har givet os et virtuelt wakeup call

Corona har givet os et virtuelt wakeup call

Corona-krisen har sat skub i den digitale transformation, som har ført til et virtuelt wakeup call i mange virksomheder og offentlige institutioner, hvor man for alvor har fået øjnene op for alle de digitale muligheder, der findes - og hvordan man udnytter dem optimalt; men hvordan omsætter vi bedst de nye erfaringer til noget, som skaber værdi for både virksomheden, organisationen og medarbejderne i fremtiden? Det har NetDesigns direktør Marianne Horstmann et bud på.

 

Læs mere
NetDesign hjælper med cyberforsikringer

NetDesign hjælper med cyberforsikringer

Sammen med CheckPoint har NetDesign indgået en aftale med Europas absolut største forsikringsudbyder Allianz om at hjælpe selskabet med at afdække risikoniveauet hos de potentielle forsikringskunder, som ønsker at tegne en cyberforsikring. Samarbejdet gør Allianz i stand til at prissætte cyberforsikringer til deres nordiske kunder. Læs mere om samarbejdet mellem Allianz, CheckPoint og NetDesign og hvad det betyder.

Læs mere
Corona bliver en gamechanger

Corona bliver en gamechanger

Coronakrisen har sat turbo på det virtuelle samarbejde i alle offentlige organisationer og virksomheder. Det, der før var en mulighed, er pludselig blevet en nødvendighed. Mange medarbejdere har hurtigt måtte lære at omstille sig og tage nye digitale samarbejdsværktøjer i brug, for at kunne arbejde effektivt hjemmefra. Og meget tyder på, at de nye fleksible arbejdsformer er kommet for at blive, for en konsekvens af Corona er, at vores traditionelle syn på, at arbejdet er noget, vi bedst kan udføre fra en bestemt lokation i et bestemt tidsrum, har ændret sig.

Læs mere
Det virtuelle samarbejde vil revolutionere måden, vi samarbejder på

Det virtuelle samarbejde vil revolutionere måden, vi samarbejder på

Behovet for effektivt teamsamarbejde og deltagelse i videomøder på tværs af lokationer har aldrig været større. Når kontoret ikke længere er lig med en bestemt lokation, stiller det store krav til teknologien – og vores evne til at bruge den. Vi skal lære at være sociale og samarbejde i en ny og mere bæredygtig virkelighed, hvor vi er mindre fysisk sammen med vores kolleger. Hos NetDesign forudser vi, at det virtuelle paradigmeskift vil få afgørende betydning for vores måde at samarbejde på i fremtiden.

Læs mere
Beskyt hjemmearbejdspladsen

Beskyt hjemmearbejdspladsen

Det er når virksomheder eller samfundet bliver ramt af kriser, at truslen fra cyberkriminalitet og hackerangreb er størst. I disse perioder, hvor fokus er på at komme godt igennem krisen, er det derfor ekstra vigtigt at prioritere it-sikkerheden og sikre, at sikkerhedsprocedurerne følges. Det skal altid være sikkert at logge på de interne netværk uanset hvilken lokation eller device, man logger på fra - også i en krisesituation. Følg disse gode råd til, hvordan du beskytter virksomhedens eller organisationens kritiske data, når medarbejderne logger på systemerne fra hjemmearbejdspladsen.

Læs mere
It-sikkerheden flytter med forretningen i skyen

It-sikkerheden flytter med forretningen i skyen

Den digitale transformation er i fuld gang i danske virksomheder. Større eller mindre dele af systemer og tjenester flyttes op i skyen, og de steder, hvor arbejdet ikke allerede er i gang, er der overvejelser om det. På it-sikkerhedsfronten giver det helt nye udfordringer for it-afdelingen. Ikke alene skal de kunne håndtere en stigende kompleksitet, de skal også kunne håndtere helt nye trusler, angreb og måder at tænke sikkerhed på. Hos NetDesign hjælper vi med den digitale transformation og skaber sikkerhed omkring rejsen til skyen.

Læs mere
Undgå CEO-fraud

Undgå CEO-fraud

Sommermånederne, og særligt tiden op til sommerferien, er højsæson for den type it-kriminalitet, der kaldes CEO-fraud. Her forsøger udspekulerede svindlere at lokke penge ud af virksomheder ved at udgive sig for at være direktøren på e-mail.

 

Få sikkerhedsekspert Tommy Abrahamssons bedste tips til, hvordan du kan undgå, eller mindske risikoen for, at dine medarbejdere bliver udsat for CEO-fraud.

Læs mere
NetDesign og ScienceLogic indgår stærkt partnerskab

NetDesign og ScienceLogic indgår stærkt partnerskab

NetDesign og ScienceLogic har netop forlænget en vigtig partnerskabsaftale i yderligere tre år. Olof Ottoson, VP Business Development, NetDesign udtaler: ”Samarbejdsaftalen med SciencLogic er en klar styrkelse af vores Managed Service-løsninger. Aftalen betyder, at vi kan levere ”Peace of Mind” til vores kunder og give dem tid og ro til at styrke og udvikle deres kerneforretning.” Læs mere om hvad samarbejdsaftalen betyder for NetDesign, ScienceLogic, og ikke mindst vores kunder, her. 

Læs mere
Fra frygt til fokus

Fra frygt til fokus

IoT, 5G, Machine Learning og Artificial Intelligence er i løbet af få år blevet nøglebegreber på tværs af brancher, industrier og organisationer. De nye teknologier sætter for alvor skub i digitaliseringen og automatiseringen hos danske virksomheder. Men hvad betyder det for it-sikkerheden, trusselsbilledet og måden vi beskytter os på?  Det har vi spurgt to af vores sikkerhedseksperter om.

Læs mere
SECU er efter 12 år i markedet, blevet en del af NetDesign

SECU er efter 12 år i markedet, blevet en del af NetDesign

Hos NetDesign er vi utroligt glade for at kunne meddele, at vi har købt sikkerhedsvirksomheden SECU, som designer og implementerer specialiserede skræddersyede it-sikkerhedsløsninger til nogle af Danmarks allerstørste virksomheder og dele af den offentlige sektor. 

 

Læs mere
Arbejd hårdt, tag ansvar - og lær at sige "pyt"

Arbejd hårdt, tag ansvar - og lær at sige "pyt"

I anledning af Kvindernes Internationale Kampdag har vi talt med vores Adm. direktør og Senior vicedirektør i TDC, Marianne Horstmann, om at være kvinde, leder og rollemodel anno 2019. Marianne fortæller om sit syn på lederrollen generelt, deler ud af egne erfaringer og giver gode råd til andre kvinder, som ønsker at forfølge drømmen om at gøre karriere i erhvervslivet.

Læs mere